Blijvend ontwikkelen van de leider in jezelf en in anderen

Heb je gemerkt dat het toepassen van KATA Coaching bij sommigen als vanzelf blijft gaan en bij anderen juist niet? Of dat je echt wat te doen hebt om mensen de stappen te laten maken die voor het behalen van het resultaat belangrijk zijn?

We hebben niet voor niets aangegeven dat het echte werk pas begint na de training. Wij weten als geen ander dat je in de praktijk altijd tegen hobbels aanloopt bij het toepassen van nieuwe methodieken en het sturen op gedragsverandering. En soms lijkt het langzaam weer een beetje lijkt te gaan zoals het was. Dat is natuurlijk het spannende van een nieuwe coach methode toepassen. Mensen blijven liever bij het oude, zodat het blijft zoals het was.

Herken je dit? En heb je zin om geïnspireerd en geënthousiasmeerd te worden? Heb je behoefte aan een plek en een moment waar jij jouw vragen kwijt kunt, waar jij kunt opladen en met handige tips en frisse inzichten de deur uit gaat?

Daarvoor organiseren wij twee keer per jaar KATA Inspiratiedag voor alle eerdere deelnemers aan onze KATA coach 1.0 training. Iedere dag heeft een ander inspirerend programma. Zo kan je meerdere keren deelnemen en met frisse energie en inzichten de deur uit gaan.

De eerstvolgende KATA Inspiratiedag vindt plaats op 21 april 2020.

Deze dagen worden gegeven bij:
Van der Valk Hotel Breukelen
Stationsweg 91
3621 LK Breukelen

De dag erna wordt gegeven op:
29 oktober

De investering voor deze dag bedraagt:
€ 125 voor niet-gecertificeerde Kata Coaches
€ 99,- voor gecertificeerde KATA Coaches
Deze bedragen zijn inclusief koffie, thee en lunch en exclusief BTW.

Meer weten over het programma van deze dag? Dat lees je in het Informatieblad Kata Inspiratiedagen

Deel dit bericht op

SCHRIJF JE IN VOOR DE Nieuwsbrief