Welkom bij organisatie opstellingen en systemische gespreksvoering voor doeners!

Wil jij leren herkennen en begrijpen welke onderlinge relaties en patronen binnen je organisatie of team ervoor zorgen dat je in stand houdt wat jullie niet meer dient?

Herken je een van de volgende vraagstukken?

  • Samenwerking en ordening van-en tussen teams kan veel beter.
  • Je ervaart terugkerende conflicten en onbegrijpelijke stagnaties.
  • Het ziekteverzuim, personeelsverloop is hoog.
  • Noodzakelijke veranderingen komen niet van de grond.
  • Leiderschap wordt niet genomen.

Wil jij anders kijken en aan de slag met een van de belangrijkste ontwikkelingen van de laatste jaren op het gebied van leiderschap en verandermanagement.

Ontdek organisatie opstellingen en systemische gespreksvoering, een unieke 4- daagse training die je de kracht van een systeem binnen een organisatie laat ontdekken en je leert om te kunnen identificeren van de juiste interventies en oplossingen die bijdragen aan een succesvolle organisatie.

Wat is dat organisatie opstelling en Systemische gespreksvoering?

Organisatieopstellingen en systemische gespreksvoering zijn benaderingen die worden gebruikt in het werken met organisaties en groepen.

Organisatieopstellingen is een methode waarbij de dynamiek en onderliggende patronen binnen een organisatie zichtbaar worden gemaakt door middel van het opstellen van representanten of objecten die de verschillende elementen van de organisatie vertegenwoordigen. Door de opstelling kunnen verborgen relaties, blokkades of verstoringen aan het licht komen, waardoor inzicht ontstaat in mogelijke oplossingen of verbeteringen.

Systemische gespreksvoering is een benadering waarbij de focus ligt op het begrijpen van de organisatie als systeem, waarin verschillende elementen en relaties met elkaar verbonden zijn. Het gaat om het onderzoeken van de onderliggende dynamiek en patronen die van invloed zijn op het functioneren van de organisatie. Door middel van systemische vragen en interventies worden deze patronen zichtbaar gemaakt en kan er gewerkt worden aan het creëren van meer balans en harmonie binnen het systeem.

Organisatie opstellingen en systemische gespreksvoering is een bijzonder verdiepende training; het stelt je in staat om effectiever te communiceren, conflicten op te lossen en veranderingen te bewerkstelligen. Het leidt tot een dieper begrip van jezelf hen anderen. Je bouwt aan Harmonie en balans binnen het systeem.

Wat maakt organisatie opstellingen en systemische gespreksvoering uniek?

  • Het stelt je in staat om verbanden en patronen te zien tussen verschillende elementen binnen een systeem. (van jezelf, het team of de organisatie)
  • Het stelt je in staat om de onderliggende dynamiek en interacties te begrijpen en om de impact van veranderingen op het systeem te kunnen voorspellen.
  • Het stelt je in staat om de oorzaken van problemen te identificeren en oplossingen te vinden die het gehele systeem ten goede komen.
  • Je ontdekt de kracht van het grotere geheel kunnen bekijken en inzetten.

Interactieve dagen:
Dynamische sessies die theorie omzetten in praktische toepassingen.

Verbind met gelijkgestemde professionals en deel ervaringen.

Data en locatie: Op aanvraag.

Stuur een mail naar info@quality-contact.nl en we bespreken met plezier persoonlijk de mogelijkheden.

Voor groepen uit één bedrijf bieden we deze training in-company aan.

Deelname aan deze training vereist geen specifieke voorkennis of voorbereiding.

“Alles is met alles verbonden, en in die verbondenheid ligt de wijsheid van het systeem”