Stap voor stap uitdagingen realiseren

In veel organisaties zoekt men naar manieren om meer flexibel en wendbaar te werken, om blijvend succesvol te zijn. Met methoden als Lean en Agile probeert men de productiviteit te verbeteren. Door het werken in Zelfsturende Teams of volgens het ‘Nieuwe werken en beoordelen’ doet men een beroep op de zelfredzaamheid en verantwoordelijkheid van medewerkers.
Na een enthousiaste start en eerste resultaten, blijkt het enige tijd vaak nog niet zo makkelijk om het succes vast te houden. Wij weten hoe je het succes ook op lange termijn kan vasthouden. In de KATA Coach 1.0 leren we je hoe je mensen dagelijks kan coachen naar meer verantwoordelijkheid en initiatief. Zo verbind je het korte termijn succes aan een lange termijn gedragsverandering voor blijvend resultaat én werkgeluk.

Deze training is bedoeld voor leidinggevenden die de productiviteit van hun medewerkers en team willen verbeteren en willen leren hoe zij daaraan optimaal kunnen bijdragen.

De KATA Coach 1.0 training bestaat uit 4 dagen training en online ondersteuning van je leerproces.
Wij bieden de training meerdere keren per jaar op verschillende locaties aan. Zo is er altijd een training bij jou in de buurt, op het moment dat het jou schikt.

Data en locatie:op aanvraag

De investering voor de KATA Coach 1.0 is € 2595,– per deelnemer. De bijkomende arrangementskosten bedragen €300,– per deelnemer. Beide bedragen zijn exclusief btw.
Voor groepen leidinggevenden uit één bedrijf bieden we deze training ook in-company aan. Wij bespreken met plezier persoonlijk de mogelijkheden.

Deelname aan deze training vereist geen specifieke voorkennis of voorbereiding. Als je al de Coachen met Impact-training hebt gevolgd dan is dat vanzelfsprekend een pré.

Deze KATA Coach 1.0 training stelt jou in staat om gecertificeerd KATA Coach te worden naar de eisen van NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches). Lees verder op Certificering tot KATA Coach – Foundation

Lees meer over deze training en het programma in het Informatieblad Kata Coach 1.0

Deel dit bericht op