‘stap voor stap ontwikkelen, persoonlijk en als team’

Wil jij dat de werkplek een omgeving is van continu leren en presteren, dag in dag uit?  Wil jij jouw eigen regie over jouw groei en resultaat nog meer nemen, alleen je weet nog niet hoe? Wil je je medewerkers verder stimuleren in eigen regie, verantwoordelijkheid en initiatief?

Met een samenspel aan trainingen biedt de KATA-lysator diverse mogelijkheden om de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers individueel en in teams verder te ondersteunen. Vanuit het idee dat als zij hard werken vanuit hun hart, resultaat niet kan uitblijven.
Iedereen weet het allang, werkgeluk genereert zichtbaar resultaat. Wie kent deze uitspraken niet: wanneer ik me gelukkig voel op mijn werk, ben ik creatiever en lever ik betere resultaten en daar ben ik dan trots op. Dat leidt weer tot een gelukservaring enzovoorts.
Of, wanneer ik me gelukkig voel op mijn werk, ben ik meer bereid om mijn collega’s te helpen waardoor zij succesvoller zijn en werkgeluk ervaren, wat mij ook weer een gelukservaring geeft enzovoort.

De KATA-lysator bestaat uit:
1) KATA Online, een 6-weekse online training waarmee je de belangrijkste routines van KATA ontdekt en leert gebruiken
2) KATA voor Medewerkers, een 4-daagse training met tussentijdse oefeningen om jezelf verder te versterken in je persoonlijke ontwikkeling
3) KATA voor Teams, een continu bewustwordings- en ontwikkelproces voor teams. Op maat, stap voor stap, samen ontwikkelen, groeien in samenwerking en resultaat.

Deel dit bericht op