Leren door doen

In de KATA Coach 1.0 heb je alle basisstof aangereikt gekregen. En dan begint het pas.
Hoe maak je van routines gewoontes? Hoe zorg je ervoor dat je dankzij de gewoontes steeds meer vrijheid voor creativiteit en innovatie ontstaat?

Echte gedragsverandering komt door 10% training, 30% coachen en 60% zelf trainen door doen, doen, doen. Wij van Quality Contact geloven in leren door doen. En daarom bieden we KATA verrijking voor jouw dagelijkse praktijk. Je kiest zelf waarvoor en hoeveel verrijking je nodig hebt, passend bij jouw ontwikkelbehoefte en ervaringen.

Wij bieden je:
1) Certificering tot KATA Coach– Certified Foundation Level
Na het volgen van de KATA Coach 1.0 training blijft het consequent (be)oefenen van de geleerde Kata routines binnen jouw team en organisatie noodzakelijk. Je hebt inmiddels de nodige ervaring opgedaan en nu ben je op zoek naar verdere verrijking en erkenning van jouw Kata Coach kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden we je het Kata Coach level Foundation certificaat. Met dit certificeringstraject conform de standaard van de Nederlandse Beroepsorde voor Coaches (NOBCO) toon jij aan dat jij de juiste kennis en bekwaamheid als KATA coach in handen hebt. De feedback van de examinatoren zorgen dat jouw persoonlijke groei als coach centraal staat en levert op deze manier een aanvullende bijdrage aan hoe jij zelfstandig mensen in teams kunt begeleiden naar blijvend meer groei in werkgeluk en resultaat.
Meer informatie en de mogelijkheden om je in te schrijven voor vind je bij Kata Coach – Certified Foundation Level

2) Kata Coach Inspiratie Dagen
Als je al een tijdje bezig bent met de KATA filosofie en methodiek loop je ongetwijfeld tegen dingen aan. Misschien merk je dat het nog niet zo eenvoudig is om mensen mee te krijgen in een verandering? Of dat zij zich niet aan de afspraken houden, niet de acties doen die ze met zichzelf hadden afgesproken. Langzaam lijkt het weer een beetje te gaan zoals het was. Herken je het? Dan ben je bij op de halfjaarlijkse KATA Inspiratie dag precies aan het juiste adres. Een dag waar je jouw vragen kwijt kunt, waar jij even weer kunt opladen met nieuwste ontwikkelingen. Je loopt gegarandeerd met handige tips en frisse inzichten de deur uit.
Meer informatie en de mogelijkheden om je in te schrijven voor vind je bij KATA Inspiratiedag

Deel dit bericht op

SCHRIJF JE IN VOOR DE Nieuwsbrief