‘Anderen in hun kracht zetten en hierdoor zelf ook groeien.’

 

Reinier van der Putten (1966) is NLP trainer en houdt zich tevens bezig met het adviseren van bedrijven over de mogelijkheden van performance-verbeteringen. Hij was 20 jaar werkzaam in verschillende commerciële functies binnen grote bedrijven, waarvan 12 jaar als (succesvol) manager bij Albert Heijn.Daarna kwamen andere uitdagingen op zijn pad, zoals het trainen van personen op commercieel gebied en de functie van directeur van een telemarketing bureau. Reinier kwam een aantal jaren geleden in contact met NLP en raakte erdoor gefascineerd. Naast het geven van trainingen wordt hij ingezet als gesprekspartner op managementniveau en kan hij op verrassende wijze adviseren in het bepalen van missie en visie. Hij stimuleert en inspireert medewerkers op basis van waarden en overtuigingen tot het behalen van meetbare resultaten op een voor alle geledingen plezierige manier.

Vaak maakt hij de vergelijking met topsport. Waarom trainen zij iedere dag? Hebben zij geen talent? Wat moeten zij nog leren? In het bedrijfsleven gaat het ook over topsport en is het handig om te zien of een team op elkaar af is gestemd, of de juiste faciliteiten aanwezig zijn om in topvorm te komen. Aandacht voor je sporters is het zelfde als aandacht voor je mensen. Gebruik je mensen op de manier waarop je hun talent het beste uitnut, alleen dan hebben alle partijen ( werkgever, werknemer en klant) er baat bij.

Een topsporter wil winnen en in ieder geval het gevoel hebben dat hij of zij er alles eruit heeft gehaald. En er ook nog plezier aan heeft beleefd. Dat is een geweldige ervaring, omdat het lijkt alsof je van je hobby je werk hebt gemaakt.

Kernwoorden die bij Reinier passen zijn: betrokkenheid, verbinding, verantwoordelijkheid en resultaat.

Ons Team

SCHRIJF JE IN VOOR DE Nieuwsbrief