Manage minder, coach meer
e-book

14 belangrijke bouwstenen voor groei, geluk en resultaat.

 

Vraag hier je GRATIS e-book aan.

Na het toepassen van de lessen in de boekje weet jij:

  • De 9 belangrijkste bouwstenen voor een flexibele groei mindset.
  • De 5 belangrijkste bouwstenen voor jou als leidinggevende om mensen dagelijks te stimuleren en waarde toe te voegen vanuit de individuele en gezamenlijke teammotivatie

Op deze foto geef ik de QC KATA coach opleiding. 100% sterk en stoer, maar vooral heel breekbaar. Want dat ben ik. En ik wil mensen inspireren breekbaar te zijn, door zelf breekbaar te zijn. Mijn masker af te zetten, mijn onzekerheid te laten zien en te delen.

Als kind was ik voortdurend op zoek naar de waardering van mijn ouders, en van anderen. Ik werd gedreven door angst en onzekerheid en zocht de veiligheid vooral buiten mezelf. Ik vluchtte in een topsport bestaan, combineerde een fulltime baan met dagelijks keihard trainen, zodat ik kon vluchten voor mijn gevoelens. Je zou kunnen zeggen dat mijn leven, tot dat eerste inzicht, één grote wedstrijd is geweest.

Het bracht me als softbalster naar de Olympische Spelen van Atlanta in 1996, maar wel ten koste van mezelf. Toch is het Olympisch diploma uiteindelijk het belangrijkste dat ik ooit heb gehaald. Iedere keer als ik ernaar kijk, denk ik: ´geen gouden medaille, maar het heeft me wel goud als mens opgeleverd.´ Want na het toernooi werd ik wakker en stelde mezelf belangrijke levensvragen: hoe kon ik zo over mijn eigen grenzen gaan? Hoe kon ik ontrouw zijn aan mezelf en mezelf uitputten? Waarom deed ik wat ik deed en wat wilde ik nu echt?

Na twintig jaar leren en onderzoeken deel ik graag de lessen die ik tijdens mijn ´reis´ heb meegekregen als speelsters en later als manager en coach. En die de bouwstenen vormen van onze eigen QC KATAlysator.  Een praktisch boekje als groeiversneller om jezelf en jouw team te laten groeien in mindset en eigen waarden. Waarbij iedereen wint. Altijd en vol zelfvertrouwen.

Onderzoek en ondervind het zelf blijvend beter presteren door minder te managen en meer te coachen!

Heel veel leesplezier,

Marlies van der Putten