KATA overal inzetbaar?

Ken je dat? Je hebt een bepaald voorwerp en dat gebruik je ineens overal voor. Zo gebruik ik mijn schaar om te knippen, om mee los te draaien, gaatjes te prikken in papier. En modder onder je schoenen haal je er ook makkelijk mee weg. Zo kan een boek als dienblad of onderzetter dienen. En heb je al eens geprobeerd om met een blikopener een plastic verpakking open te maken? Gegarandeerd succes.

Zo is het ook met KATA. Gegarandeerd succes. Kata staat voor routine. Hoe je nieuwe routines kan aanleren. Hoe je met een set van routines dagelijks leert en groeit.

Met Quality Contact hebben wij het voordeel dat we in verschillende keukens kunnen kijken.

Prachtige bedrijven met een mooie visie en missie. Elk bedrijf is op zijn manier bijzonder. Er werken in elk bedrijf gepassioneerde en minder gepassioneerde mensen. Een uitdaging die we vaak tegenkomen is de wens dat iedereen zijn steentje bijdraagt. Dat iedereen meerdere taken kan uitvoeren, dus het liefst overal inzetbaar is (net als mijn schaar). Met als doel een beter resultaat.

Laat onze missie nu zijn: “Iedereen gelukkig op het werk met zichtbaar resultaat”.

En toch geloven wij dat niet iedereen overal inzetbaar is. Ieder mens heeft kwaliteiten en de kunst is gebruik te maken van deze kwaliteiten. Kan je iets niet, schakel hulp in. De meeste van ons brengen hun auto ook naar de garage in plaats van zelf te gaan sleutelen.

KATA is wel overal inzetbaar. Door de jaren heen hebben we geleerd dat KATA, aangeleerd door Quality contact, echt verbindt. Dat wij met elk bedrijf echt contact maken en de filosofie op de juiste wijze toepassen. De KATA methodiek past overal. Omdat wij en onze klanten trots zijn op de behaalde resultaten delen we graag onze ervaring en kennis.

Wil jij ook leren hoe KATA bij Vogellanden ingezet wordt voor betere resultaten?

 In Vogellanden doen ze het onder andere zo!

  • Regionale samenwerking
  • Een mooi alternatief voor beoordelingsgesprekken
  • Uitgangspunt: cultuur en gedrag maken onze resultaten
  • Met Soft Skills naar harde resultaten

En nog veel meer…………..

Kom je ook naar Vogellanden?

Praktische informatie

Datum en tijd :10 december 9:30-12:30
Plaats: Vogellanden, centrum voor revalidatie en bijzondere tandheelkunde, Hyacinthstraat 66a, 8013 XZ Zwolle

Schrijf je in en wij ontmoeten je graag daar!

Deel dit bericht op