De beste coach is zelf de beste leerling

Jij weet vast als geen ander dat coachen fingerspitzengefühl is. Een kwestie van mensenkennis toepassen in je dagelijks handelen. Makkelijker gezegd dan gedaan. En dat niet alleen voor anderen, je hebt ook te weten wat jou zelf drijft in je rol van leidinggevende.

Wil je ontdekken hoe je als leidinggevende anderen echt in beweging brengt? Sta je ervoor open om jezelf verder ontwikkelen? Wil je als leidinggevenden meer investeren in je rol als coach zodat je zelf minder hard hoeft te werken?

Dan is de Coachen met Impact training voor jou! De coaching technieken in deze training vormen ‘de brandstof’ om ontwikkelgericht concreet resultaat te behalen.

De Coachen met Impact training is uitstekend geschikt voor iedereen die zijn of haar coaching vaardigheden wil versterken. Je bent bijvoorbeeld leidinggevende die heeft ontdekt dat de rol van manager en coach onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Of misschien werk je wel als interne bedrijfscoach of als coach binnen een zelfsturend team.

Deelname aan deze training vereist geen specifieke voorkennis of voorbereiding. Als je al de KATA Coach 1.0 training hebt gevolgd dan is dat vanzelfsprekend een pré.

De Coachen met Impact-training bestaat uit 6 dagen waarin we je leren hoe je mensen kunt coachen in hun persoonlijke ontwikkeling. En daarbij beginnen we bij jou. We bieden je diepgang zonder zweverig te zijn. Onze training is direct toepasbaar in de praktijk dankzij een persoonlijk actieplan en een coachplan voor jouw team.

We verzorgen deze training meerdere keren per jaar.

Data en lokatie:

Deze worden binnenkort bekend gemaakt.

De investering van deze training bedraagt € 3.495 euro en € 450 arrangementkosten. Deze tarieven zijn exclusief BTW en inclusief trainingsmaterialen.

Voor groepen leidinggevenden uit één bedrijf bieden we deze training ook in-company aan. Wij bespreken met plezier persoonlijk de mogelijkheden.

Lees meer over deze training en het programma in het Informatieblad Coachen met Impact

Bekijk deze film over Coachen met Impact

Deel dit bericht op

SCHRIJF JE IN VOOR DE Nieuwsbrief