Effectiever en met meer plezier functioneren in je werk én privé

Zowel in je werk als privé effectiever functioneren, beter leren omgaan met prikkels op de werkvloer, makkelijker communiceren en effectiever en leuker samenwerken, een utopie? Niet met deze training KATA voor medewerkers.
Deze training helpt je om effectief en met plezier te functioneren in je werk én privé door bewuster om te gaan met je emoties, gedragingen en communicatie. Tijdens de training staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Waar ga je voor en waar sta je voor?
Je ontdekt jouw beperkende patronen en overtuigingen, maar vooral ook je succesvolle denkbeelden. Je ontdekt wat jou tegenhoudt en ook wat je beweegt in het dagelijks leven en wat je stuurt in je beslissingen.
Met deze training leg je een belangrijke basis als het gaat om zelf nog meer regie, initiatief en verantwoordelijkheid te nemen. Daarnaast leer je om vanuit een ondernemende houding jezelf continu te ontwikkelen.
Deze training KATA voor Medewerkers is bedoeld voor iedereen die vanuit een ondernemende houding zichzelf wil ontwikkelen en het voorbeeld wil zijn in meer eigenaarschap, samenwerking en communicatie.

De KATA voor medewerkers training bestaat uit 4 dagen, met de thema’s Ik, Ik en de Ander en samen continu ontwikkelen. Deze training is gebaseerd op verschillende methodieken die ieder op hun eigen manier bijdragen aan persoonlijke ontwikkeling. Natuurlijk is dat KATA, aangevuld met technieken die wij samenvatten onder de noemer ‘Onder de motorkap’.
Tussen de klassikale dagen door vragen we jouw actieve deelname aan de voorbereidende activiteiten en oefeningen.

De investering voor deelname aan KATA voor Medewerkers bedraagt € € 2595,– exclusief BTW. Dit bedrag is exclusief trainingsmaterialen en arrangementskosten (zaalhuur, uitgebreide lunches, onbeperkt koffie/thee/water). Arrangementskosten zijn € 300 exclusief BTW.

De eerstvolgende training vindt plaats op een nader te bepalen datum. Op verzoek bieden we de training ook op maat binnen jouw bedrijf aan. Neem contact met ons op voor het samen verkennen van de mogelijkheden.

Meer informatie vind je in dit Informatieblad Kata voor Medewerkers

[activecampaign form=68]

Deel dit bericht op

SCHRIJF JE IN VOOR DE Nieuwsbrief