Verrijking en Erkenning als KATA Coach

Wij hoeven jou niet meer te vertellen, dat je iedere dag vanuit jouw rol als Kata Coach mensen kunt stimuleren om nog meer regie over hun groei en resultaat nemen. Dat heb je al geleerd in de KATA Coach 1.0 training. Alleen is de praktijk soms weerbarstiger dan de theorie. Hoe maak je gewoontes van de KATA routines? Hoe verzilver je jouw ervaring, kennis en vaardigheden als Kata Coach? Hiervoor bieden we je het Kata Coach level Foundation certificaat.
Met dit certificeringstraject conform de standaard van de Nederlandse Beroepsorde voor Coaches (NOBCO) toon jij aan dat jij de juiste kennis en bekwaamheid als KATA coach in handen hebt. Het traject geeft een ‘boost’ aan jouw persoonlijke groei als coach. Het is daarmee een verrijkende bijdrage aan de wijze waarop jij mensen en teams begeleidt naar blijvend meer groei in werkgeluk en resultaat.
Het Certificering traject is bedoeld voor iedere leidinggevende of (interne) coach die de KATA Coach 1.0 heeft doorlopen en die van routines gewoontes wil maken, met rendement.
Als je ook de Coachen met Impact-training hebt gevolgd is dat vanzelfsprekend een pré.

De investering voor het Certificeringstraject bedraagt€ 2490,00. Als je in één keer de KATA Coach 1.0 training én het certificeringstraject bij ons afneemt dan is de investering van dit complete programma € 4.990,00.
De genoemde bedragen zijn exclusief reiskosten en arrangementskosten. Quality Contact is BTW vrijgesteld.
De eerstvolgende certificeringsdag vindt plaats op een nader te bepalen moment.

Lees meer over deze training en het programma in het Informatieblad Certificering Kata Coach

[activecampaign form=62]

Deel dit bericht op

SCHRIJF JE IN VOOR DE Nieuwsbrief