Samen in 1 dag ophalen wat er al is en elkaar motiveren en inspireren voor de volgende stap. KATA 2.0

Wie komen er?
KATA-coaches die net als jij de opleiding hebben gevolgd en die staan te poppelen om hun kennis en kunde te delen en nieuwe kennis en kunde te vergaren bij jou.
En mensen die geïnteresseerd zijn in de groei en ontwikkeling van de mens en heel veel weten van een safe Agile cultuur middels de KATA filosofie integreren.  Samen is alles leuker en delen is groeien.

Programma: Tijd om lessen te oogsten!
De winter loopt op zijn eind en op een mooie dag horen we de vogels al heerlijk kwetteren. Voordat de lente Nederland weer wat groener maakt is het mooi om stil te staan bij je geleerde lessen naar aanleiding van de activiteiten en ervaringen van het afgelopen jaar. De prestaties die we leverden en de lessen die we leerden, hebben ons veranderd. En gaat het je lukken om dit ook zichtbaar, merkbaar en voelbaar te maken tijdens de gesprekken die jij met medewerkers van jouw team hebt? Zie je daadwerkelijk meer eigenaarschap en verantwoordelijkheid?
Hoe mooi is het om tijdens deze reflectie ook eens echt bij jezelf stil te staan in plaats van het jaarlijkse gesprek als een routine af te draaien. Wat heeft jou beter gemaakt dit jaar in jouw werk als coachende leidinggevende? Hoe heb jij dagelijks betekenisvol het verschil gemaakt? En wat zou je mogelijk nog meer willen bereiken?

Masterclass van Marlies: Hoe werkt je Brein?
Een masterclass over HOE je je brein werkt en hoe je deze optimaal kunt inzetten.
Ons lichaam is een bron van wijsheid. Ons hoofd, hart en buik communiceren met elkaar. Als de drie breinen in balans zijn, ontstaat er coherentie (harmonie) in ons autonome zenuwstelsel.
Dit is het zenuwstelsel dat automatische processen in ons lichaam regelt, zoals onze ademhaling en hartritme bijvoorbeeld. Wanneer er een hoge coherentie ontstaat in ons autonome zenuwstelsel kan alles in ons lichaam optimaal met elkaar communiceren en samenwerken.
Dan ervaar je met je hart overwegend veel liefde, vreugde, compassie en dankbaarheid.  Ze versterken elkaar zodat jij je dromen kunt verwezenlijken, op naar een mooie verdieping KATA 2.0

 

Waar:                 NTI NLP, Oosterzijweg 8, 1906 AX Limmen
Datum:              15-maart 2023
Tijd:                    9.00 -16.00 uur
Kosten:              € 75,00 (inclusief een heerlijke lunch)

[activecampaign form=64]

Deel dit bericht op

SCHRIJF JE IN VOOR DE Nieuwsbrief